02 May 2011

Saya dah pulang

Assalamualaikum

Saya nak bagitau saya dah pulang.Heee.Duduk dekat ward satu kenangan yang pahit.Sangat takbest dan sakit kena amik darah je.Every 4hours kena amik darah.Tsk tsk.Tapi yang bestnya doct. dia serious handsome.Mihmihmih sakit-sakit pon nak menggatal.

Nak cakap teruk tu takdela.Drip pn off.Saya stay hospital tunggu amik darah je.Even ada nose bleeding and teeth bleeding,doctor tak buat apa pon.'You mesty minum banyak air ok'. Saya hanya mampu mengangguk.Waaa bosannya dok hospital.Time nurse amik darah pon saya bajet kental tapi xsekental mana brader. -_______- ' Nak balikkkk nangis lagi saya mengadu dekat nurse.Nak balik minum air banyak2.Tekanan btol saya.Asyik-asyik cakap benda yang sama.

Bed saya dala menghadap tingkap.First night kat ward tu,saya da rasa semacam.Macam2 saya fikir.Fikir ape,tak lain tak bukan ada hantu.Kahkah.Nasib ada yang teman.Teman apa,teman kol saja.Iye? :)

Ni drip saya.Comel tak?Ehehe
Nurse cakap saje bagi drip cartoon supaya saya tak nangis terus.Agak dia ingat saya ni budak tak cukup umur ke apa?Hahahah.

P/S : AWAS!Denggi boleh membawa maut!Jaga Kesihatan ye rakan-rakan.Bye assalamualaikum!


26 comments:

  1. wuiii..kalau lambat g sepital nih..dah bole jadi arwah nih...

    ReplyDelete
  2. adoi ! macam sakit jek, huhu!

    ReplyDelete
  3. haha..tgh sakit pun sempat ye..
    moga sentiasa sihat dan cergas..amiin..

    ReplyDelete
  4. halluuuuu ^^ ehh? kene denggi ke?

    ReplyDelete
  5. Walaupun tidak pernah kena duduk wad

    Selepas baca entry ni

    Automatik rasa baru balik dari wad :p

    Syukur sembuh akhirnya

    Lama betul nak beritahu sebab sakit apa eh~

    ;)

    ReplyDelete
  6. ayoh kena dengi ke?..dah sihat..?
    kiut ja jarum tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. Abu : Im gooood.Ehehe tomey kannn.Anyonyonyo haha :P

    ReplyDelete
  8. duk spital.. pengalaman tu tau..

    ReplyDelete
  9. kesimpulannya,minum air bnyk2..hee:)

    ReplyDelete
  10. Akma Tajudin : Pengalaman yg menakutkan =)
    myhatiku : yela nanti kulit pon cantikkk.Harhar =D

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah dah sihat...bahay denggi tu...takot=_=

    ReplyDelete
  12. So beware dgn nyamok yg ada belang2 kat kaki dia taw.Dok perhati betol2.Hihi

    ReplyDelete
  13. huhu...bgus lah dah pulang kan..memang tak best duk wad

    ReplyDelete